Ρόμα: Την Πέμπτη (08/07) η παρουσίαση του Μουρίνιο!

Η Ρόμα ανακοίνωσε ότι η επίσημη παρουσίαση του Ζοσέ Μουρίνιο θα λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη (08/07), αφού θα έχει ολοκληρώσει την 5ημερη καραντίνα του από την άφιξη στην «αιώνια πόλη».

Ρόμα: Την Πέμπτη (08/07) η παρουσίαση του Μουρίνιο!

Μετά την άφιξη του - όπου έγινε αντικείμενο λατρευτικών εκδηλώσεων από τους φίλους τη Ρόμα - την περασμένη Παρασκευή (02/07) πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Ζοσέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η διοίκηση των «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν ότι αυτή θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (08/07, 13.30, ώρα Ιταλίας) στο προπονητήριο της Τριγκόρια.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί όχι νωρίτερα η απάντηση είναι ότι ο 58χρονος Πορτογάλος έπρεπε, σε πρώτη φάση, να περάσει την πενθήμερη καραντίνα που επιβάλλει ο υγειονομικός κανονισμός της γειτονικής χώρας για τους εισερχομένους στην επικράτεια της.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο «Μου» είχε τη Δευτέρα την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες της «λύκαινας» που βρέθηκαν στο προπονητήριο, ενώ λίγο μετά την παρουσίασή του αναμένεται να διευθύνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός των «Ρωμαίων».

Έτσι ο Ίβηρας πλησιάζει στην επίσημη επάνοδο του στην Serie A, 11 ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Ίντερ, που είχε οδηγήσει στο «τρεμπλ»