«Βασιλική» υποδοχή των οπαδών της Ρόμα στον Μουρίνιο! (pic, vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από τους οπαδούς της Ρόμα κατά την άφιξή του στην ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να αναλάβει τα προπονητικά ηνία των «τζιαλορόσι»!

«Βασιλική» υποδοχή των οπαδών της Ρόμα στον Μουρίνιο! (pic, vid)

Στη Ρώμη βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο από την Παρασκευή (2/7), όπου κατέφτασε αεροπορικώς προκειμένου να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Ρόμα για την πρόσληψη Μουρίνιο είναι δεδομένος, ωστόσο ουδείς περίμενε τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας όπως αυτές που σημειώθηκαν λίγο μετά την άφιξή του στην ιταλική πρωτεύουσα!

Ο προπονητής της Ρόμα αποβιβάστηκε στην πύλη των ιδιωτικών πτήσεων του αεροδρομίου Τσιαμπίνο με μικρή καθυστέρηση (στις 15:40) σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα, με το ιδιωτικό τζετ του στόλου Φρίντκιν, με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο Νταν Φρίντκιν και με τον γιο του, Ράιαν.

Στο αεροδρόμιο ανέμεναν περίπου 500 οπαδοί, οι οποίοι επεφύλασσαν «βασιλική» υποδοχή στον Πορτογάλο τεχνικό! Κατά τη στιγμή της προσγείωσης ξεκίνησαν τα συνθήματα και ύψωσαν πανό για τον «Special One».

Ωστόσο κατάφεραν να τον δουν μόνο για λίγα λεπτά, καθώς έφυγε από το αεροδρόμιο με αυτοκίνητο της εταιρείας. Ένας δεύτερος χαιρετισμός από τους φίλους των «τζιαλορόσι» θα γίνει πιθανότατα στο ξενοδοχείο του.