Υπόθεση Σα: «Από το Γουλβερχάμπτον θα δει το φιλικό Ολυμπιακός - Γαλατασαράι»

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από Αγγλία και Ιταλία για το «ντόμινο» Ρόμα, Πατρίτσιο, Γουλβς και Σα.

Υπόθεση Σα: «Από το Γουλβερχάμπτον θα δει το φιλικό Ολυμπιακός - Γαλατασαράι»

Έχει καταντήσει κουραστικό το στόρι με τον Ζοσέ Σα και τις σοβαρές πιθανότητες που υπάρχουν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς.

Στην Αγγλία πίστευαν ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωνόταν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ολυμπιακού στην Αυστρία, αλλά τελικά ο Σα πήρε μέχρι και χρόνο συμμετοχής σε κάποια από τα φιλικά.

Δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως ως προς την επόμενη μέρα του στο λιμάνι. Οι Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες μιλούν με την Άλμααρ για τον Μάρκο Μπιζότ, ενώ την ίδια στιγμή περιμένουν και την απάντηση του Τόμας Βάτσλικ. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι και στο λιμάνι περιμένουν τις τελικές εξελίξεις στο θέμα του Σα.

Πότε θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Αγγλία; Στην Ιταλία επέμεναν από το πρωί της Δευτέρας (5/7) ότι ο Ρουί Πατρίτσιο εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί από την Ρόμα. Κι αυτό το βγάζουν ως οριστική εξέλιξη και όχι ως ένα απλό σενάριο. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα και απομένει το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πατρίτσιο στους «τζιαλορόσι».

Την ίδια στιγμή η πληροφόρηση που υπήρχε από την Αγγλία ήταν ότι ο Ζοσέ Σα θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση το φιλικό του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι που θα γίνει την Τρίτη 13 Ιουλίου. Και θα το δει από την τηλεόραση κάποιου ξενοδοχείου στο Γουλβερχάμπτον προτού εγκατασταθεί μόνιμα στην βρετανική πόλη. Θεωρούν ότι έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.