Η «μάχη» των άκρων του Ολυμπιακού

Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς και Βρουσάι δίνουν τη «μάχη» τους για μία θέση στα άκρα του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η «μάχη» των άκρων του Ολυμπιακού

Στην Αθήνα θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού με στόχο πλέον τα ματς του β’ προκριματικού γύρου. Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει και τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλοντας να δώσει την τελική μορφή στο ρόστερ της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ και θέλουν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που παίζουν στα άκρα της επίθεσης και ορισμένοι απ’ αυτούς περνάνε τις εξετάσεις τους για να διατηρήσουν τη θέση τους στο ρόστερ.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στα φιλικά της Αυστρία έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο, αλλά ακόμα του λείπουν κάποια στοιχεία για να μπορέσει να στηριχτεί πάνω του η ομάδα του Πειραιά. Ο Σέρβος, πάντως, δείχνει πολύ ορεξάτος και αν βελτιώσει την τελική του προσπάθεια και σκέψη τότε σίγουρα θα είναι απαραίτητος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο συμπατριώτης του, Νίκολα Τσούμιτς κάτι έδειξε στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έβγαλε μία αντίδραση και με την Ούφα, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει διάρκεια σε όλο αυτό. Για τον νεαρό Σέρβο μίλησε και ο Πέδρο Μαρτίνς με τα καλύτερα λόγια επισημαίνοντας ότι τα δίνει όλα για να κρατήσει τη θέση του. Ο Τσούμιτς που έχει ποιότητα στο παιχνίδι του, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο ακόμη δεν είναι στο 100% για τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στον Μάριο Βρουσάι και από αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε κάτι παραπάνω σε αυτή την προετοιμασία, αλλά από την άλλη ξέρει και τι ποδοσφαιριστής είναι. Οι τρεις τους δίνουν μεγάλη «μάχη» για μία θέση στα άκρα του Ολυμπιακού και ο καθένας έχει τις πιθανότητες του.