Αποφασίζει άμεσα ο Βάτσλικ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

Ο Τόμας Βάτσλικ που φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με Ολυμπιακό και Νάπολι, θα αποφασίσει άμεσα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αποφασίζει άμεσα ο Βάτσλικ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/7) για τον Τόμας Βάτσλικ. Η Τσεχία αποκλείστηκε από την Δανία και από την Κυριακή (4/7) ο 32χρονος πρώην γκολκίπερ της Σεβίλλης θα σκεφτεί με πιο καθαρό μυαλό το μέλλον του.

Ένα μέλλον που θα τον βρει είτε στον Πειραιά, είτε στη Νάπολι. Αυτή τη στιγμή τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και οι Ιταλοί έχουν τις πιο σοβαρές πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους.

Χωρίς τον Βάτσλικ τι θα γινόταν; Δείτε γιατί τον θέλει ο Ολυμπιακός (vids)

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Βάτσλικ, ο οποίος όμως είναι ολοφάνερο ότι θέλει να δει τι μέλει γενέσθαι και με τη Νάπολι. Αυτή τη στιγμή οι «παρτενοπέι» τον έχουν στα πλάνα τους για δεύτερο γκολκίπερ και όχι για βασικό όπως τον έχει ο Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τραβήξει για αρκετό καιρό. Πιθανότατα εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, καθώς ο Βάτσλικ αναμένεται να αποφασίσει άμεσα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Υπόθεση Βάτσλικ: Το αβαντάζ του Ολυμπιακού και το αβαντάζ της Νάπολι!

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του και περιμένει την απάντησή του. Αισιοδοξία υπάρχει, αλλά αν ο Βάτσλικ δεν πει το «ναι» και δεν βάλει την υπογραφή του, τότε όλα είναι ανοικτά. Η υπόθεση κρέμεται σε μία κλωστή, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν για την απάντησή του.

Αν ο Βάτσλικ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο, τότε ο Ολυμπιακός θα στρέψει την προσοχή του στον Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ.