Ολυμπιακός: Ο... έλεγχος των πιτσιρικάδων

ΣΒΑΤΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τα μεγάλα κέρδη της φετινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού είναι οι πιτσιρικάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Ο... έλεγχος των πιτσιρικάδων

Με το φιλικό κόντρα στην Κραϊόβα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η δουλειά για τα ματς του β’ προκριματικού γύρου. Από τα έξι ματς που έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα βγάζει συμπεράσματα για την ομάδα του και για ποδοσφαιριστές του.

Από αυτά τα έξι φιλικά παιχνίδια, ωστόσο οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Υπάρχουν παιδιά που με την εικόνα τους στην Αυστρία έδειξαν ότι θα πάρουν ευκαιρίες και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Πέδρο Μαρτίνς, όμως σίγουρα υπάρχουν παιδιά που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Βασίλης Σουρλής είναι ένας από αυτούς. Και στο ματς με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ο νεαρός χαφ έδειξε ότι πολύ καλά στοιχεία. Είχε και πάλι πολύ καλά τρεξίματα στο γήπεδο, πίεσε πολύ σωστά τους αντιπάλους του και βοήθησε αρκετά και στη δημιουργία φάσεων.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς δεν έπαιξε στο ματς με την Κραϊόβα, αλλά είναι από τα μεγάλα κέρδη της προετοιμασίας. Πιο ώριμος και με περισσότερες παραστάσεις δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Ο Νίκολα Τσούμιτς είχε καλές στιγμές στην προετοιμασία, αλλά ακόμα θέλει δουλειά για να μπορέσει να σταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από την πλευρά του επίσης έχει δείξει ότι αφήνει πίσω του την περσινή κακή χρονιά που έκανε με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Σέρβος πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθεια, αλλά το σημαντικό είναι ότι βγάζει ενέργεια και διάθεση. Έκπληξη της φετινής προετοιμασίας είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Ο νεαρός μπακ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως έχει μπροστά του αρκετή δουλειά για να μπορέσει να σταθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.