Τζολάκης: «Έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μετά το 1-1 με την Ούφα αναφέρθηκε όχι μόνο στη δική του παρουσία, αλλά και στο πώς κυλάει η προετοιμασία.

Τζολάκης: «Έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Η φετινή προετοιμασία είναι λίγο διαφορετική. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε πολλά ματς. Σίγουρα μας βοηθάει, γιατί σύντομα θα έχουμε και το πρώτο επίσημο ματς. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά, σε καλό κλίμα και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Για τον εαυτό του: «Σίγουρα μέσα από τα παιχνίδια βελτιώνεσαι και παίρνεις εμπειρίες. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και για αυτό παλεύω καθημερινά».

Για το ματς: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε καλά χρονικά διαστήματα. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, αλλά ακόμα είναι αρχή. Με τον προπονητή θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς».

Για το αν έχουν προσαρμοστεί τα νέα παιδιά: «Υπάρχουν οι έμπειροι παίκτες για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουν δείξει καλά δείγματα. Ελπίζω να παραμείνουν στην πρώτη ομάδα».

Για το τι άλλαξε αυτά τα δύο χρόνια, από τότε που είχε ξαναπαίξει στο Γένμπαχ με το Αμβούργο: «Πριν δύο χρόνια είχα πιάσει ένα πέναλτι εδώ σε αυτό το γήπεδο. Κάνω προπόνηση για να βελτιωθώ, αλλά δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται η δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».