Η Γουλβς παρακολουθεί διακριτικά τον Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να απασχολεί όχι μόνο την Πόρτο, αλλά και την Γουλβς.

Η Γουλβς παρακολουθεί διακριτικά τον Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι μόνο στο στόχαστρο της Πόρτο. Και η Γουλβς τον έχει βάλει στο «σημάδι». Απλώς σε αυτή τη φάση σαν να δείχνει ότι δεν το έχει πάρει απόφαση για το αν θα κάνει κίνηση ή όχι. Στην ατζέντα της πάντως φαίνεται πώς βρίσκεται το όνομα του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο, ο οποίος δεν γοητεύει με τις εμφανίσεις του στα φιλικά της Αυστρίας, δεν έχει φέρει καμία πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ. Κι από τη στιγμή που δεν έχει φτάσει στον Ολυμπιακό καμία προσφορά, τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση για το αν υπάρχει στην παρούσα φάση ενδεχόμενο να πωληθεί. Αν δεν έρθει προσφορά, πώς θα φύγει από το λιμάνι;

Η Πόρτο από την πλευρά της που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο, κόντεψε να… λιποθυμήσει όταν πληροφορήθηκε τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (10+ εκατομμύρια ευρώ). Οι «δράκοι» πίστευαν ότι μπορούν να πετύχουν το «deal» με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων.

Η δε Γουλβς για την ώρα παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεσή του και αναλόγως θα πράξει. Ίσως να έχει παίξει τον ρόλο του και ο Ζόρζε Μέντες,ο οποίος ελέγχει τους «λύκους», αλλά από την άλλη δεν έχει τα δικαιώματα του Σεμέδο. Παρόλα αυτά, πάντοτε ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης έχει τον τρόπο για να «χώνεται» και σε υποθέσεις που δεν αφορούν τους πελάτες του.

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο Σεμέδο τουλάχιστον για τα προκριματικά του Ιουλίου θα υπολογίζεται κανονικότατα από τον Μαρτίνς. Δεν φαίνεται να γίνεται κάτι μέσα στον μήνα. Τον Αύγουστο μπορεί να γίνει μία διαφορετική συζήτηση, καθώς είναι και ο μήνας των «περήφανων πωλήσεων» και των καλών μεταγραφών. Εώς τότε, ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλο και αν δεν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση, τότε θα κάτσει στο λιμάνι για τρίτη χρονιά.