Τζούρτζεβιτς: Σε ρηχά νερά στο Ζέεφελντ, βρίσκεται στην έξοδο

Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό ο Σέρβος. Δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα στο Ζέεφελντ. Γιατί εκνευρίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον παίκτη. 

Τζούρτζεβιτς: Σε ρηχά νερά στο Ζέεφελντ, βρίσκεται στην έξοδο

Δεν υπάρχει μέλλον για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς στην ομάδα. Ο Σέρβος θα αποχαιρετίσει τον Ολυμπιακό. Απλώς δεν ξέρουμε πότε.

Η παρουσία του στο Ζέεφελντ κυμάνθηκε σε ρηχά νερά. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκνευρίστηκε πολύ με το γεγονός ότι στο φιλικό με τη Μποτοσάνι έδειξε να παίζει περισσότερο για την πάρτη του, παρά για την ομάδα. Συν τοις άλλοις είναι ένα παιδί που όταν δεν του πάνε καλά τα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, βγάζει πολλά νεύρα.

Ο Ούρος μπορεί να διατυμπανίζει ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πως δεν θέλει να φύγει, όμως η... καρδούλα του το ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει μέλλον σΣυτητο λιμάνι.

Πριν από μερικές μέρες είχε εμφανιστεί ο Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην οποία δεν ήθελε να πάει. Πάντοτε υπάρχει το παράθυρο της Παρτίζαν. Δεν θέλει να επιστρέψει στο Βελιγράδι, αλλά να θυμίσουμε ότι και ο Ζντιέλαρ δεν ήθελε να γυρίσει στη Σερβία και επέστρεψε στο χειμώνα με δανεισμό και πριν από ένα μήνα η Παρτίζαν πλήρωσε την οψιόν αγοράς το (500 χιλιάρικα) και τον έκανε 100 % δικό της.