Ολυμπιακός: Τα θετικά που είδε ο Μαρτίνς και η επιπολαιότητα

Πολύ χρήσιμο θα φανεί για τον Ολυμπιακό το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεδομένα δεν θα σταθεί μόνο στα θετικά στοιχεία για τα οποία μίλησε.

Ολυμπιακός: Τα θετικά που είδε ο Μαρτίνς και η επιπολαιότητα

Φιλικά όπως αυτό με τη Σάλτσμπουργκ είναι τα σημαντικότερα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Μετά από ένα τέτοιο ματς μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και φυσικά να αφυπνίσουν και ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για θετικά στοιχεία και δεν είχε άδικο.

Πάντα υπάρχουν θετικά από ένα ματς ό,τι κι αν γίνει σε αυτό. Το ένα έχει να κάνει με τον Πιερ Κούντε, ο οποίος έδειξε ότι είναι ο παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός στη μεσαία του γραμμή. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μεταφέρει σωστά τη μπάλα στην επίθεση και να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του παιχνιδιού. Ακόμη έδειξε ότι μπορεί να είναι σημαντικός και στο ανασταλτικό κομμάτι. Φυσικά θα περιμένουμε κι άλλα ματς για πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά το πρώτο δείγμα είναι θετικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στάθηκε στα θετικά στοιχεία, αλλά στη δουλειά που θα κάνει με τους παίκτες του θα εστιάσει στα αρνητικά και επίσης ήταν κάμποσα από το ματς με τη Σάλτσμπουργκ. Τα εύκολα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά από τον Ρούμπεν Σεμέδο σαφώς και προβληματίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η ομάδα του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο λειτουργούσε πολύ επιπόλαια από τη μέση και πίσω με αποτέλεσμα να δίνει πολλές κατοχές στους Αυστριακούς και πολλά φάουλ σε επικίνδυνα σημεία έξω από την περιοχή. Ο Ολυμπιακός έδειξε να βρίσκεται πολύ πιο πίσω από την αντίπαλο του, η οποία έβγαλε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της και τον πίεσε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε και πάλι να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα και να δημιουργήσει καταστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι το ματς με τη Σάλτσμπουργκ έδωσε αρκετή δουλειά στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές και επίσης έδειξε ότι ακόμη έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους.