Μαρτίνς: «Θετική εικόνα, δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Σάλτσμπουργκ, δεν θέλησε να σταθεί τόσο πολύ στο αποτέλεσμα.

Μαρτίνς: «Θετική εικόνα, δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών»

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως παραδέχτηκε μετά το 0-3 του Ολυμπιακού από την Σάλτσμπουργκ, δεν δίνει μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα, αλλά περισσότερη στη γεύση που του άφησαν οι παίκτες του ως εικόνα.

Ολυμπιακός – Σάλτσμπουργκ 0-3: Εύκολα λάθη, δύο δοκάρια και ήττα συμπερασμάτων για Μαρτίνς

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το 0-3: «Χάσαμε, αλλά είμαι 4 χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει ποτέ σημασία στα αποτελέσματα. Εγώ κοιτάζω την πρόοδο της ομάδας. Είδα πολλά θετικά πράγματα, αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, γιατί είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες για να φτιάξει γκολ, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας. Είδαμε θετικά πράγματα και αυτό που θέλω είναι να προοδεύσουμε κι άλλο για τα σημαντικά ματς που έρχονται».

Για το ότι ήταν το δυσκολότερο τεστ: «Η αλήθεια είναι ότι η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που παρότι είναι νέα ομάδα, έχει ποιότητα στο παιχνίδι της και ανταγωνιστική. Σίγουρα μας δυσκόλεψε. Εμείς κρατάμε τα θετικά πράγματα. Είδαμε ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πρόσωπα στο παιχνίδι μας, γιατί ήταν ομαδική δουλειά. Ήταν το πιο ισχυρό τεστ στην προετοιμασία μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δεχτούμε τα λάθη που κάναμε».

Για την εικόνα του Κούντε που έδειξε πράγματα στο διάστημα που αγωνίστηκε: «Αυτό είναι το παιχνίδι του Κούντε. Αυτό θέλω από τον παίκτη. Τον δοκιμάζω σιγά-σιγά, γιατί ήρθε αργά στην προετοιμασία και θέλει λίγο τον χρόνο του, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος».