Ο Σαπουντζής σήκωσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ - Με αυτή που φόραγε από κάτω βρέθηκε στον Ολυμπιακό

Οι δύο διαφορετικές εκδοχές για τον Τάσο Σαπουντζή, τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι αυτή που φορούσε και ήταν η αφορμή για να βρεθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Σαπουντζής σήκωσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ - Με αυτή που φόραγε από κάτω βρέθηκε στον Ολυμπιακό

Μια παλιά ιστορία που έχει ενδιαφέρον και δείχνει πως καμιά φορά... το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Φαίνεται πως το πεπρωμένο του Τάσου Σαπουντζή ήταν να βγάλει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω. Όταν ο νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπαιζε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ. Το αρχικό σενάριο που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια ήταν ότι σε ένα από τα παιχνίδια της Κ17 του ΠΑΟΚ ο Σαπουντζής πανηγύρισε φορώντας κάτω από την φανέλα, μια φανέλα του Άρη.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, σε ένα παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό η τηλεοπτική κάμερα έδειξε τον Τάσο Σαπουντζή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την φανέλα του Άρη στην κερκίδα.

Ολυμπιακός: Πώς βρέθηκε στην προετοιμασία ο Σαπουντζής

Τελικά, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να τον διώξουν, ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία και ο γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Αρη, Αντώνη Σαπουντζή ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Ο πατέρας μάλιστα ήταν ίνδαλμα και τον αποκαλούσαν "βιαστή" γιατί πέτυχε σε ένα αγώνα δύο γκολ στην Τούμπα.

Γενικά ο Σαπουντζής δεν ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ, λόγω Άρη, αλλά δεν είχε πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό, όπου τον ξεχώρισε αμέσως ο Πέδρο Μαρτίνς και του έδωσε τεράστια ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του.