Ολυμπιακός: Πώς βρέθηκε στην προετοιμασία ο Σαπουντζής

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Τάσος Σαπουντζής κατάφερε και κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνς κι εκείνος του έδωσε την ευκαιρία να λάβει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πώς βρέθηκε στην προετοιμασία ο Σαπουντζής

Σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο το ταλέντο, αλλά είναι απαραίτητο να σε ευνοήσουν και κάποιες συγκυρίες προκειμένου να σου δοθεί η ευκαιρία και να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Κάπως έτσι έχει η ιστορία με τον Τάσο Σαπουντζή, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο μικρός ευνοήθηκε από το γεγονός ότι υπήρχαν απουσίες στη μεσαία γραμμή και ο Πέδρο Μαρτίνς τον κάλεσε για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στον Ρέντη. Το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνει στις προπονήσεις έως τις 21 Ιουνίου. Στις 22 του μήνα με την επιστροφή των διεθνών θα επέστρεφε στην ακαδημία. Ο Σαπουντζής που είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή, Αντώνη Σαπουντζή σε αυτό το διάστημα κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί που δεν υπήρχε καν η σκέψη να τον πάρει στην Αυστρία τελικά τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία. Ο μικρός που είναι κεντρικός χαφ άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και ανάγκασε τον Πορτογάλο προπονητή να τον έχει στο Στανς της Αυστρίας.

Ο Σαπουντζής έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα, εξαιρετικές μεταβιβάσεις και πολύ καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και δεν έχει αγχωθεί από το γεγονός ότι προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπαθε πλάκα με τον Σαπουντζή αυτό το διάστημα και θέλει να δουλέψει μαζί του προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο και θα τον έχει υπό παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προς το παρόν δεν έχει παίξει σε κανένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια, αλλά έτσι κι αλλιώς ο μικρός εμπειρίες παίρνει από αυτή τη διαδικασία και είναι επιτυχία η παρουσία του στην προετοιμασία.