Ο Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον Κώστα Φορτούνη

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης είχε επικοινωνία με τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία αποκατάσταση. Ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών μίλησε και με τον Φαν’τ Σιπ.

Ο Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον Κώστα Φορτούνη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος άτυχος των πρωταθλητών. Με αφορμή τον τραυματισμό του διεθνή άσου της ομάδας του Πειραιά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θεόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε άμεσα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία αποκατάσταση, καθώς και να τον διαβεβαιώσει πως η Ομοσπονδία θα βρίσκεται δίπλα του κατά το διάστημα της υποχρεωτικής αγωνιστικής απραξίας του.

Θα τα καταφέρει ξανά ο Κώστας Φορτούνης

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησαν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης, ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας και συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα, η οποία σύσσωμη στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο ο Φορτούνης!

Θυμίζουμε πως επιβεβαιώθηκανοι χειρότεροι φόβοι για τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει υποστείρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. O τραυματισμός αυτός έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά την ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο.