Θα τα καταφέρει ξανά ο Κώστας Φορτούνης

Η νέα μεγάλη ατυχία για τον Κώστα Φορτούνη και ο τρόπος που θα την ξεπεράσει ο άσος του Ολυμπιακού. 

Θα τα καταφέρει ξανά ο Κώστας Φορτούνης

Δεν θα είναι εύκολο. Για κάθε αθλητή ένας δεύτερος πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο και η ανάγκη επέμβασης και πολύμηνης απουσίας, αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για το οποίο απαιτείται μεγάλη προσωπική δύναμη και φυσικά βοήθεια από το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον του.

Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε με το αριστερό στη νέα σεζόν. Το αριστερό πόδι του «βούλιαξε» στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του πρώτου φιλικού που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Και γι΄αυτό θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στη συνέχεια. Αν είναι να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα, καλύτερα να μη γίνονται και να μην τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Για ένα κωλοφιλικό.

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο ο Φορτούνης!

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και ηγέτη της εθνικής ομάδας αυτή θα ήταν μία σεζόν στην οποία πολλά θα μπορούσαν να συμβούν. Ακόμη και να έκανε μεταγραφή σε κάποιον από τους μεγάλους συλλόγους της Τουρκίας που προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν και να προσεγγίσουν τις δικαιολογημένα υψηλές απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας. Παραμένοντας στον Ολυμπιακό και σε δράση, θα μπορούσε να δώσει ξανά τα πολύτιμα γκολ και τις ασίστ του που σε κάθε σεζόν έχει προσφέρει στα χρόνια του στον Πειραιά. Θα μπορούσε επίσης να συνδράμει στην πολύ δύσκολη προσπάθεια της Εθνικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Να ηγηθεί.

Δείτε τι έκανε ο Φορτούνης μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός- Βολφσμπέργκερ (vid)

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας, όπως σωστά τον χαρακτήρισε ο Ολυμπιακός, τείνει να γίνει και ο πιο άτυχος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας. Αλλά δεν πρέπει να το δει έτσι. Ο ίδιος ο εαυτός του πρέπει να είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε αυτή τη νέα δυσκολία. Η οικογένειά του και ο νεογέννητος γιος του σίγουρα θα τον βοηθήσουν. Ο καλός του φίλος, ο Σπανούλης, επίσης. Την ίδια μέρα της αποχώρησης του κορυφαίου μπασκετμπολίστα, ο Φορτούνης βίωσε και τη δική του μεγάλη προσωπική στεναχώρια. Ο Βασίλης θα είναι εκεί, δίπλα του. Ο Ολυμπιακός επίσης, όπως τον στήριξε πρόπερσι, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Για τον απολαύσει ξανά από τη νέα χρονιά απολύτως υγιή και να τον βλέπει να κάνει όσα μόνον αυτός μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός - Βολφσμπέργκερ: Αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Φορτούνης (vid)

Τα γόνατά του έχουν προδώσει τον Κώστα. Κανείς άλλος δεν πρόκειται. Όλες οι ευχές για γρήγορη επιστροφή δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο χρόνος είναι μπροστά και είναι πολύς για αγωνιστική απόλαυση Φορτούνη. Θα περάσει κι αυτό, θα το αφήσει πίσω του...