Βολφσμπέργκερ – Ολυμπιακός 0-1: Μαρτίνς: «Είδαμε πράγματα που μας άρεσαν, κυρίως στο β’ μέρος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ και κυρίως με την εμφάνιση του β’ μέρους.

Βολφσμπέργκερ – Ολυμπιακός 0-1: Μαρτίνς: «Είδαμε πράγματα που μας άρεσαν, κυρίως στο β’ μέρος»

Στις δηλώσεις του μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Βολφσμπέργκερ στο Βεργκλ της Αυστρίας, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ευχαριστημένος. Στάθηκε περισσότερο στην εικόνα του β’ μέρους.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ο πρώτος αγώνας δεν δείχνει πολλά, αλλά γενικά είδαμε πράγματα που μας άρεσαν και δεν μας άρεσαν. Είδα μία καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο διάστημα ήταν πιο συνηθισμένοι στο να παίζουν μαζί. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μας και την απόδοσή μας, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στην Αθήνα πριν έρθουμε εδώ. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε».

Για την αποχώρηση του Σπανούλη από το μπάσκετ είπε: «Σίγουρα το μπάσκετ θα γίνει πιο φτωχό μετά από αυτή την απόφαση. Ηταν ένας σημαντικός μπασκετμπολίστας για τον Ολυμπιακό και τη χώρα. Θα κάνει ζημιά η αποχώρησή του στον χώρο του μπάσκετ, αλλά και στον Ολυμπιακό».

Βόλφσμπεργκερ – Ολυμπιακός 0-1: Πρώτο δείγμα θετικό οι «νεοσύλλεκτοι» και ο Χασάν το γκολ!