Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μολό - «Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα»

Ο Γιοάν Μολό ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε τον Θεό «για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν».

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μολό - «Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα»

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε μέσω του instagram ο Γιοάν Μολό. Πρόσφατα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στους «πράσινους». «Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα...», έγραψε στην ανάρτησή του:

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

«Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνει αυτό το κεφάλαιο περήφανος. Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω “αντίο”, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα».