Η αναχώρηση του Ολυμπιακού γι’ Αυστρία, η επιλογή για τσάρτερ και η ατάκα του Ανδρούτσου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΣΤΑΝΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Αυστρία όπου θα παίξει έξι φιλικά παιχνίδια και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού γι’ Αυστρία, η επιλογή για τσάρτερ και η ατάκα του Ανδρούτσου

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και η σημαντικότερη συνέχεια θα δοθεί στην Αυστρία. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχωρεί σε λίγη ώρα για το Ίνσμπρουκ.

Μάλιστα σε αντίθεση με ότι κάνει όλα τα χρόνια που πηγαίνει στην Αυστρία ο Ολυμπιακός επέλεξε φέτος να βάλει τσάρτερ για τη μετακίνηση του. Οι Πειραιώτες συνήθιζαν να πηγαίνουν στο Μόναχο με πτήση της γραμμής και από εκεί οδικώς στην Αυστρία. Φέτος, όμως, θα μεταβούν με τσάρτερ στο Ίνσμπρουκ.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» επέλεξε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης για μεγαλύτερη ασφάλεια της αποστολής λόγω της πανδημίας. Ήθελαν να αποφύγουν να μπουν σε αεροπλάνο της γραμμής και φυσικά το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Όλο το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην Αυστρία και στα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» ταξιδεύουν οι Πιερ Κουντέ και Τικίνιο Σοάρες.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Θανάσης Ανδρούτσος δήλωσε: «Εχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».