Ιταλικά μίντια: «Τα βρήκαν για Πατρίτσιο η Ρόμα και η Γουλβς, σειρά παίρνει ο Σα»

Ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης (24/6) ότι η Γουλβς ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα για την πώληση του Ρουί Πατρίτσιο και βλέπουν πλέον τον Ζοσέ Σα να φεύγει για Αγγλία.

Ιταλικά μίντια: «Τα βρήκαν για Πατρίτσιο η Ρόμα και η Γουλβς, σειρά παίρνει ο Σα»

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη όλα όσα γράφουν τα ιταλικά Μέσα για τα περί συμφωνίας ανάμεσα σε Ρόμα και Γουλβς για την αγορά του Ρουί Πατρίτσιο. Βλέπετε, προ ημερών η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι η Γουλβς δεν το συζητούσε για ένα ποσό λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι Ιταλοί έγραψαν το βράδυ της Πέμπτης (24/6) ότι η συμφωνία επετεύχθη με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αν ισχύουν λοιπόν όλα όσα υποστηρίζουν οι γείτονες περί οριστικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ρόμα και Γουλβς (σ.σ. ο Πατρίτσιο έχει συμφωνήσει εδώ και 10 μέρες με τους Ρωμαίους), τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Ζοσέ Σα προς το Γουλβερχάμπτον.

Κάτι τέτοιο τόνιζαν άλλωστε και στον ιταλικό Τύπο, μολονότι δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει ποιος θα αντικαταστήσει τον Πατρίτσιο στην Γουλβς.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν και να δούμε αν η Ρόμα και η Γουλβς επιβεβαιώσουν τα περί συμφωνίας που γράφουν στην Ιταλία, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να γίνει αναπαραγωγή και στην Αγγλία.

Όσον αφορά στον Ζοσέ Σα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι είναι «φευγάτος». Για αυτό το λόγο άλλωστε ο Ολυμπιακός εδώ και μερικές μέρες έχει φορτσάρει για τα καλά για την απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα, με το όνομα του Τόμας Βάτσλικ να φιγουράρει.