Επίσημο: Ο Πουρίτα στον Βόλο

Παίκτης του Βόλου και επίσημα ο Εμιλιάνο Πουρίτα. Ο 24χρονος Αργεντινός ακραίος μπακ χαφ ήρθε στη χώρα μας, υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

Επίσημο: Ο Πουρίτα στον Βόλο

Ο Εμιλιάνο Πουρίτα ανακοινώθηκε από τον Βόλο. Ο Αργεντινός ακραίος μπακ χαφ ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από τις καθιερωμένες και εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλούς.

Είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες ο Αργεντινός άσος αλλά δεν είχε φτάσει στη χώρα μας για να τελειώσει τη μεταγραφή του, κάτι που έγινε την Τετάρτη (23/6) με τη Βολιώτη ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Εμιλιάνο Πουρίτα.

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου ακραίου αμυντικού Εμιλιάνο Πουρίτα.

Ο Εμιλιάνο Πουρίτα από το 2018 μέχρι και φέτος αγωνιζόταν στην Σαν Μάρτιν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αρσεναλ Σαραντί και Σαν Λορέντσο.

Επιπλέον, ο Πουρίτα έχει υπάρξει διεθνής με την U-21 της Αργεντινής.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Εμιλιάνο Πουρίτα», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ για τον Αργεντινό δεξιό ακραίο αμυντικό.

Ο Πουρίτα μαζί με τον Τέκιο, ο οποίος και έχει ανανεώσει τη συνεργασία του, είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν το δεξί άκρο της άμυνας του Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Ντεντάκης αποχώρησε και παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Για αυτό και στον Βόλο μετά την ανανέωση με τον Τέκιο, προχώρησαν και στην απόκτηση ενός ακόμη δεξιού ακραίου αμυντικού, του Εμιλιάνο Πουρίτα.