Μποροβήλος: «Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε με κόσμο του χρόνου»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος για ακόμη μια φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μποροβήλος: «Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε με κόσμο του χρόνου»

Την αίσθηση ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε ένα ποσοστό φιλάθλων στις εξέδρες εξέφρασε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis 95.5.

«Εκτιμώ ότι η απόφαση δεν θα βγει σήμερα. Η αίσθηση μου είναι ότι τη νέα χρονιά θα πάμε με κόσμο. Εάν θα πάμε με μάσκες, εμβόλια ή με μικρό ποσοστό δεν το ξέρω. Αυτό θα διαπραγματευτούν τώρα. Ως Λίγκα λέμε να μας δώσουν οδηγίες ώστε να προστατεύσουμε τους παίκτες και τους φιλάθλους. Μας ενδιαφέρει, πρωτίστως, η υγεία των φιλάθλων», είπε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

Για το ίδιο θέμα, ο Γιώργος Μποροβήλος προ ημερών είχε πει στο «Arcadia93.8»: «Το αίτημα αυτό είναι πάγιο. Είναι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Οι ομάδες εισηγούνται την παρουσία φιλάθλων και φυσικά να συζητήσουμε με τους αρμόδιους, τους λοιμωξιολόγους, τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα ή ένα ποσοστό. Οι προτάσεις είναι πολλές. Ήδη έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων. Υπάρχουν οι μάσκες, υπάρχουν οι χωρητικότητες των γηπέδων οι οποίες μπορούν, όπως βλέπουμε και στο Euro, να μην είναι πλήρως τα γήπεδα γεμάτα, αλλά να υπάρχει ένα ποσοστό. Νομίζω ότι με καλή θέληση μπορεί να γίνει. Κι αυτό διότι μιλάμε για έναν ανοιχτό χώρο. Υπάρχουν γήπεδα τα οποία έχουν μεγάλες χωρητικότητες αλλά και τα μικρότερα τηρούν τις προϋποθέσεις. Είμαστε ανοιχτοί προκειμένου σιγά σιγά να γίνουν τα πρώτα βήματα για την επιστροφή του κόσμο στα γήπεδα. Η αίσθηση μου είναι ότι επιτέλους αυτό θα γίνει πραγματικότητα από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Αυτή είναι η εκτίμησή μου».