«Ο Ολυμπιακός έτοιμος να αγοράσει τον Εμπερέουρ» (vid)

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μίνο Ραϊόλα πρότεινε στον Ολυμπιακό τον στόπερ ο Άλαν Εμπερέουρ και το ενδιαφέρον είναι πολύ σοβαρό.

«Ο Ολυμπιακός έτοιμος να αγοράσει τον Εμπερέουρ» (vid)

Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Ιβηρική και έχει συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες με αντικείμενο συζήτησης να είναι το μέλλον του Ζοσέ Σα και του Ρούμπεν Σεμέδο. Η φημολογία για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι πολύ έντονη και την ίδια ώρα αναπτύσσονται σενάρια για και για αντικαταστάτες.

Συγκεκριμένα από την Ιταλία προέκυψε το όνομα του Άλαν Περέιρα Εμπερέουρ. Πρόκειται για τον 27χρονο (10/3/1994) κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκει στην Ελλάς Βερόνα. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη μορφή του δανεισμού στην Παλμέιρας και τώρα επιστρέφει στην ιταλική ομάδα. Το συμβόλαιο του με τη Βερόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μίνο Ραϊόλα έριξε στο τραπέζι το όνομα του για τον Ολυμπιακό. Εκτός από τους Πειραιώτες πρότεινε τον ποδοσφαιριστή και στην Τορίνο και συγκεκριμένα οι Ιταλοί γράφουν: «Η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός, ένας σύλλογος έτοιμος να αγοράσει τα δικαιώματα του Εμπερέουρ».

Ο Εμπερέουρ έχει γεννηθεί στη Βραζιλία και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Φιορεντίνα και έχει αγωνιστεί σε Λιβόρνο, Φότζια και Μπάρι, ενώ αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ.