O ρόλος του Λάζαρου στα αποδυτήρια

Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Χριστοδουλόπουλο και τη συμπεριφορά του αυτές τις πρώτες μέρες στο Ζέεφελντ. 

O ρόλος του Λάζαρου στα αποδυτήρια

Το βίντεο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού έκανε και συνεχίζει αν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ήταν μια στιγμή που Έλληνας επιβεβαίωσε τη μεγάλη του θέληση να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Εκτός από αυτά, όμως, το θέμα με τον Λάζαρο είναι τι θα προσφέρει στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο. Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα, έδωσε την εντύπωση πως βρισκόταν για χρόνια στο λιμάνι.

Καθαρά αγωνιστικά, στο ματς με τη Μποτοσάνι που αγωνίστηκε, έδειξε ότι είναι ο παίκτης που θα αλλάξει τα φτερά του Ολυμπιακού. Ξέρει και ο ίδιος, ωστόσο, ότι δεν είναι ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε. Παρ' όλα αυτά, η ποιότητά του είναι κάτι που δεν αμφισβητείται.

Εκείνο που συζητιέται, ωστόσο, στο εσωτερικό της ομάδας, είναι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται και πώς έχει ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται χρόνια στην ομάδα, αλλά έχει την διάθεση ο ρόλος του στα αποδυτήρια να είναι πολύ σημαντικός.

Ήδη ο Λάζαρος έχει μπει φουριόζος και σε αυτό το κομμάτι και στον Ολυμπιακό έχουν να λένε πως η ομάδα βρήκε Έλληνα παίκτη με ηγετικές τάσεις. Τι έχει κάνει εντύπωση από την συμπεριφορά το Λάζαρου από τις πρώτες στιγμές συνύπαρξης με τους συμπαίκτες του; Από την πρώτη που μπήκε στην προετοιμασία, μιλάει και έχει εξαιρετική επαφή με όλους, ενώ τους βοηθά πολύ. Ειδικά στους πιτσιρικάδες δεν σταματάει να τους μιλάει και να τους συμβουλεύει.

Εμπνέει σεβασμό στους συμπαίκτες του ο Λάζαρος και αποδεικνύει πως θέλει να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Ήδη έχει δώσει το σύνθημα για τη νέα σεζόν ο 31χρονος εξτρέμ τονίζοντας στους συμπαίκτες του ότι «θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα μέσα στη σεζόν».