Ολυμπιακός: Νέα πρόσωπα στην προετοιμασία στον Ρέντη

Ενσωματώθηκαν την Δευτέρα (21/6) στην προετοιμασία του Ολυμπιακού οι Ελ Αραμπί, Τζολάκης και Σουρλής. Πλησιάζει και η ώρα των Μπουχαλάκη, Ανδρούτσου και Μασούρα.

Ολυμπιακός: Νέα πρόσωπα στην προετοιμασία στον Ρέντη

Διακοπές τέλος και για τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού, πλην των Σισέ και Ντρέγκερ που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία απευθείας στην Αυστρία.

Την Δευτέρα (21/6) ήταν η σειρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πιάσει δουλειά (σ.σ. είχε κάνει μία επέμβαση στο διάφραγμα), αλλά και των Κωνσταντίνου Τζολάκη και Βασίλη Σουρλή, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Οι τρεις τους είχαν πάρει παραπάνω μέρες άδεια και από την Δευτέρα (21/6) έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το παζλ, καθώς την Τρίτη (22/6) είναι προγραμματισμένη η έναρξη των προπονήσεων για τους Έλληνες διεθνείς. Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Θανάσης Ανδρούτσος θα ξεκινήσουν προπονήσεις, ολοκληρώνοντας με τη σειρά τους τις δικές τους διακοπές και μπαίνοντας με... φουλ τις μηχανές για την έναρξη της νέας σεζόν.

Μαζί τους θα είναι και ο Κρίστινσον, ο οποίος επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου είχε υποχρεώσεις με τη φανέλα της Εθνικής Ισλανδίας.

Την Τετάρτη (23/6) λογικά (εκτός κι αν προλάβει και την Τρίτη μετά τις υπογραφές) θα έρθει η σειρά του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πάτησε Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) για να υπογράψει το 4ετές του συμβόλαιο. Πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις, όλα έδειξαν ότι είναι μια χαρά και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία, με τον 20χρονο Αφρικανό εξτρέμ να συμμετέχει κανονικότατα στο ταξίδι που θα γίνει την Παρασκευή (25/6) για το Στανς της Αυστρίας. Φυσικά και ο Πιερ Κουντέ θα είναι στην Αυστρία.