Τελειώνει άμεσα του Ποντένσε

Η υπόθεση του εξτρέμ της Σπόρτινγκ βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται από Δευτέρα να τελειώσει οριστικά.

Τελειώνει άμεσα του Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήρθε στην Ελλάδα και όπως σας έχει γράψει το fosonline.gr πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο 22χρονος εξτρέμ επί της ουσίας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Απομένει να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της υπόθεσης κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πάντως αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως το θέμα του Ποντένσε αναμένεται να τελειώσει οριστικά για τον Ολυμπιακό από Δευτέρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέσα στο σαββατοκύριακο αν και τα πορτογαλικά Μέσα επιμένουν ότι το θέμα θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο μεγάλος σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» σε αυτή την ιστορία είναι ο ίδιος ο παίκτης και η επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Επίσης και ο μάνατζερ του ο Μέντες είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως, τον γνωρίζει πολύ καλά και είναι ο ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του Ποντένσε βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και αυτό που παλεύουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.