Πάει για πενταετές ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έτοιμος να προσφέρει συμβόλαιο 5 ετών στον πρώην πλέον άσο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που πέρασε ήδη τον πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων.

Πάει για πενταετές ο Ποντένσε

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει η μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Στη Σπόρτινγκ που το φυσάνε πλέον και δεν κρυώνει, το έχουν συνειδητοποιήσει πλέον έστω και με μία μέρα καθυστέρηση ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία (σ.σ. από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται το παραμικρό γύρω από τον Πορτογάλο άσο) αναφέρουν ότι ο Ποντένσε αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για ένα νέο στοιχείο που παρουσιάζουν οι Ίβηρες, δείχνοντας ότι παρακολουθούν πλέον πολύ στενά την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς φαίνεται πώς και εκείνοι ξαφνιάστηκαν με την τροπή που πήρε η ιστορία.

Ο Ποντένσε που σύμφωνα με τους Πορτογάλους πέρασε ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στην Ελλάδα, αναμένεται το αργότερο εώς την Κυριακή να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Φαίνεται με λίγα λόγια ότι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα είναι το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού.