Ολυμπιακός: Το μεσημέρι της Τρίτης (22/6, 13.30) στην Αθήνα ο Κουντέ

Ο Πιερ Κουντέ έχει προγραμματιστεί να έρθει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (22/6, 13.30) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.  

Ολυμπιακός: Το μεσημέρι της Τρίτης (22/6, 13.30)  στην Αθήνα ο Κουντέ

Στην Ελλάδα έρχεται ο Πιερ Κουντέ την Τρίτη (22/6, 13.30) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που έφερε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή και του ίδιου του παίκτη, καθώς είχε πιέσει με τον τρόπο του να γίνει η μεταγραφή.

Για αυτό το λόγο άλλωστε, η Μάιντς έσπευσε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό σχεδόν με τα μισά χρήματα από αυτά που ζητούσε αρχικά. Φημολογείται ότι ζητούσε 3-3,5 εκατομμύρια, αλλά τελικά η μεταγραφή έκλεισε στο 1,5 με 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η γερμανική ομάδα ούτως ή άλλως δεν τον υπολόγιζε για την επόμενη σεζόν, αλλά προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τόσο η πίεση του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος είχε «ψηθεί» εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Καμερουνέζος χαφ που βρισκόταν στην πατρίδα του τις τελευταίες μέρες, έρχεται αποφασισμένος να αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με τη μεταγραφή του, καθώς έχει όλο το πακέτο του «box to box» μέσου για να καλύψει και το πιθανό κενό που μπορεί να αφήσει ο Μαντί Καμαρά σε περίπτωση που πωληθεί.

Ο Πιερ Κουντέ συστήνει τον... Πιερ Κουντέ πριν έρθει στον Ολυμπιακό (vids)