Ολυμπιακός: Έρχονται Κουντέ και Καμαρά

Τις επόμενες ώρες αναμένονται στην Ελλάδα οι Πιερ Κουντέ και Αγκιμπού Καμαρά, ώστε να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έρχονται Κουντέ και Καμαρά

Ο 25χρονος Καμερουνέζος χαφ της Μάιντς, Πιερ Κουντέ, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των πρωταθλητών Ελλάδας με την γερμανική ομάδα.

Αύριο Τρίτη (22/6) θα βρεθεί στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Κουντέ με προϋπηρεσία στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν «προϊόν» του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να είναι σύμφωνος από την πρώτη στιγμή όταν το όνομά του έπεσε στο τραπέζι.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται στην Ελλάδα και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο και στον Πειραιά τον απέκτησαν προκειμένου να πάρει παιχνίδια με τη Β' ομάδα.

Σε πρώτη φάση θα αγωνίζεται στη Super League 2 και ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του. Μάλιστα λέγεται ότι οι πρωταθλητές του έχουν προσφέρει και ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.