Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Μανγκαλά

Ένας ακόμη παίκτης, ο Ελιακίμ Μανγκαλά, προστέθηκε στη μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό για μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Μανγκαλά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου οι υπεύθυνοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να έχουν κλείσει τα περισσότερα... μέτωπα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Πιέρ Κουντέ στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, τα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες πληθαίνουν σε καθημερινή βάση. Ένα από αυτά είναι και του Ελιακίμ Μανγκαλά.

Πρόκειται για τον 30χρονο στόπερ της Βαλένθια, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ φέρεται να έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον με Μέσα από το εξωτερικό. Το συμβόλαιο του έμπειρου Γάλλου, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα (γαλλική και βελγική) εκπνέει στο τέλος Ιουνίου.

Ο Κουντέ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας έχοντας καταγράψει 8 συμμετοχές με το εθνόσημο, ενώ πριν από τη Βαλένθια είχε θητεύσει επίσης κατά σειρά σε Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον.