Ολυμπιακός: Από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Πιερ Κουντέ

Ο 25χρονος Καμερουνέζος χαφ της Μάιντς, Πιερ Κουντέ έκλεισε στον Ολυμπιακό και ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά.

Ολυμπιακός: Από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Πιερ Κουντέ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του «βαρβάτου χαφ» που έψαχνε εδώ και δύο εβδομάδες. Ο λόγος για τον Πιερ Κουντέ, ο οποίος έρχεται από στιγμή σε στιγμή στους Πειραιώτες.

Ο Καμερουνέζος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την Μάιντς, κάτι που αναμένεται να συμβεί ίσως και την Κυριακή (20/6). Ήδη από χθες βράδυ οι δύο σύλλογοι ουσιαστικά τα βρήκαν και απέμεναν κάποια διαδικαστικά.

Στην Γερμανία το έχουν δεδομένο ότι ο παίκτης φεύγει και πώς εντός της εβδομάδας θα μεταβεί στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Να περάσει δηλαδή από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Κουντέ με προϋπηρεσία στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν «προϊόν» του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να είναι σύμφωνος από την πρώτη στιγμή όταν το όνομά του έπεσε στο τραπέζι.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να του βγουν τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάρει την πρώτη πτήση για Ελλάδα.

Ο Κουντέ που είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση στο γόνατο τα Χριστούγεννα, έχει επανέλθει πλήρως. Μπορεί να μην έπαιξε με την Μάιντς καθόλου μέσα στο 2021 λόγω και κάποιων διαφορών που είχε με το τεχνικό τιμ, αλλά στην Εθνική του τον καλούσαν κανονικά, παίζοντας τόσο στα δύο ματς του Μαρτίου, όσο και στα τελευταία φιλικά του Ιουνίου.

Από στιγμή σε στιγμή λοιπόν αναμένεται η γνωστοποίηση της ημέρας που θα αφιχθεί ο Κουντέ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.