Ολυμπιακός: Επιφύλαξε «δωράκι» ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες!

Την Δευτέρα (21/6) ξανά ραντεβού στον Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι», με τον Πέδρο Μαρτίνς να ακυρώνει δύο προπονήσεις λόγω της καλής εικόνας που έχουν παρουσιάσει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ολυμπιακός: Επιφύλαξε «δωράκι» ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς χάρισε δύο προπονήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα της πολύ καλής εικόνας που έχει σχηματίσει απ’ όλα όσα δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στον Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του αμέσως μετά το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (19/6) και τους ενημέρωσε ότι θα τους χαρίσει δύο προπονήσεις. Συγεκριμένα την προπόνηση του απογεύματος του Σαββάτου (19/6) και της πρωινής κυριακάτικης (20/6) προπόνησης.

Οπότε, το ραντεβού στον Ρέντη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Δευτέρας (21/6).

Ο Μαρτίνς βλέπει τους παίκτες του να είναι ορεξάτοι στο προπονητικό κέντρο, ενώ και από τα νέα πρόσωπα έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ειδικά οι Σέρβοι Νίκολα Τσούμιτς και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και στην Αυστρία, μέσω της διαδικασίας των έξι φιλικών που θα δώσουν οι Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρία σε όλους. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και κάπως έτσι πήραν το... δωράκι τους.