Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι ξαναβάζουν δυνατά στο «κόλπο» τον Ενκουντού

Οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Υπομονή έως το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι ξαναβάζουν δυνατά στο «κόλπο» τον Ενκουντού

Άμεσες εξελίξεις βλέπουν στην Τουρκία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζορζ Κέβιν Ενκουντού. Ίσως να βιάζονται λίγο οι γείτονες, αλλά ας παραθέσουμε όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη που έχουν τη σημασία τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο Ενκουντού θέλει Ολυμπιακό και πως η Μπεσίκτας το συζητάει για ένα ποσό της τάξης των 2,5 με 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι ο Γάλλος εξτρέμ είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη και το ίδιο επιθυμούσε και η Μπεσίκτας. Για αυτό το λόγο εξαρχής υπήρχε η αίσθηση ότι για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός την υπόθεση του Ενκουντού, θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή τουλάχιστον έως τις 10 Ιουλίου. Αν θελήσουν φυσικά οι Πειραιώτες να τον περιμένουν έως τότε και δεν στραφούν σε άλλη επιλογή.

Η 10η Ιουλίου είναι μία ημερομηνία-ορόσημο, γιατί πολύ απλά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν θα προχωρήσει ή όχι η Μπεσίκτας στην αγορά του Ρασίντ Γκεζάλ από τη Λέστερ. Αν αποφασίσει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Αλγερινό εξτρέμ, τότε ίσως δει διαφορετικά το μέλλον του στην Πόλη ο Ενκουντού, καθώς είναι λογικό ο ρόλος του να περιοριστεί.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι για να διατηρεί τη συγκεκριμένη υπόθεση ο Ολυμπιακός παρά τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν, σημαίνει ότι έχει την πληροφόρηση από την πλευρά του παίκτη ότι ενδιαφέρεται να συνεχίσει στον Πειραιά. Μέχρι πρότινος όμως έκλεινε περισσότερο το μάτι στην παραμονή του στην Μπεσίκτας και όχι στη μεταγραφή.

Αν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι με τα περί επιθυμίας του Ενκουντού να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αυτό θα το δείξουν οι επόμενες μέρες.