Τελειώνει και τυπικά του Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Αγκιμπού Καμαρά, η οποία είναι "κλειδωμένη" από τις αρχές του μήνα.

Τελειώνει και τυπικά του Αγκιμπού Καμαρά

Η μεταγραφή του Αγκιμπού Καμαρά στον Ολυμπιακό έχει τελειώσει από τις αρχές του μήνα. Στις 6 Ιουνίου το "ΦΩΣ" είχε γράψει στο πρωτοσέλιδο του ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει καταλήξει στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι του είχαν κάνει επίσημη πρόταση και τον είχαν πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Τον Αγκιμπού Καμαρά ο Ολυμπιακός τον έχει πάρει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ. Ο Αφρικανός άσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γουινέας και πλέον θα έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Συγκεκριμένα αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να πατήσει το πόδι του στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Αγκιμπού Καμαρά θεωρείται ένα σημαντικό ταλέντο και στον Πειραιά τον απέκτησαν προκειμένου να πάρει παιχνίδια με τη Β' ομάδα.

Σε πρώτη φάση θα αγωνίζεται στη Super League 2 ο Καμαρά και ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του. Μάλιστα λέγεται ότι οι πρωταθλητές του έχουν προσφέρει και ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.