ΑΕΚ: Η αποστολή για το Πήλιο

Αύριο (17/6) η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί για το Πήλιο και ο τεχνικός Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές

ΑΕΚ: Η αποστολή για το Πήλιο

Στην ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα για τη νέα σεζόν και το πρωί της Πέμπτης (17/6) αναχωρούν για το Πήλιο, όπου μέχρι τις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει και τις πρώτες αξιολογήσεις του ρόστερ.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή 26 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην Πορταριά και οι Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος.


Οι Σβάρνας και Χατζηεμμανουήλ ολοκληρώνουν την αποθεραπεία τους και θα πάνε στο Πήλιο στις 18/6, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Μάνταλος και Γαλανόπουλος στις 20/6. Όσο για τους Γκαρσία και Ανσαριφάρντ, αυτοί θα έχουν παραπάνω άδεια και θα ενταχθούν στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία.