Στην Μολδαβία την Πέμπτη (17/06) ο Γιώργος Αναστασιάδης για να ολοκληρώσει τον δανεισμό στην Σέριφ

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σέριφ Τίρασπολ για τον δανεισμό του Γιώργου Αθανασιάδη κι ο Έλληνας γκολκίπερ θα μεταβεί την Πέμπτη (17/06) στην Μολδαβία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του. 

Στην Μολδαβία την Πέμπτη (17/06) ο Γιώργος Αναστασιάδης για να ολοκληρώσει τον δανεισμό στην Σέριφ

Η απόκτηση του γκολκίπερ Τσίτσαν Στάνκοβιτς από την ΑΕΚ προκάλεσε «ντόμινο» εξελίξεων στις τάξεις των τερματοφυλάκων της ομάδας, που έφερε στην πόρτα της εξόδου τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο 28χρονος γκολκίπερ, που πέρσι μοιράστηκε τις συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ της «Ένωσης» με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, αφού ο τελευταίος θα λογίζεται αναπληρωματικός του νεαποκτηθέντα Αυστριακού, αποφασίστηκε να συνεχίσει αλλού για να μην μείνει ανενεργός.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Μολδαβία, καθώς θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Σερίφ Τιρασπόλ.

Ο Αθανασιάδης θα μεταβεί την Πέμπτη (17/06) στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους πρωταθλητές Μολδαβίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πορτιέρε, δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με συμβόλαιο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης 21 φορές, έχοντας δεχθεί 32 τέρματα ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του 5 φορές.

Στην ΑΕΚ ανήκει από το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο την πρώτη του σεζόν στην Ένωση δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή.