Παναιτωλικός: Στη Μπέρσοτ ο Κωνσταντόπουλος

Στη Μπέρσοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Απόστολος Κωνσταντόπουλος.

Παναιτωλικός: Στη Μπέρσοτ ο Κωνσταντόπουλος

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Απόστολος Κωνσταντόπουλος θα παίζει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα του Βελγίου και την Μπέρσοτ.

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, καθώς ο Παναιτωλικός αποδέχθηκε πρόταση που έκανε η Μπέρσοτ για την απόκτησή του. Ο νεαρός στόπερ πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις που υποβλήθηκε και πλέον λογίζεται ο παίκτης της Μπέρσοτ, αφού κι αυτός έχει συμφωνήσει με την ομάδα.

Με έδρα την Αμβέρσα, τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην 9η θέση του πρωταθλήματος η Μπέρσοτ.

Παναιτωλικός: Ενδιαφέρον για τον Κωνσταντόπουλο από το εξωτερικό

Ο 18χρονος αμυντικός μετρά 27 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και σε μια περίοδο όπου η ομάδα δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια, εκείνος έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό πριν από έναν χρόνο.

Μάλιστα είναι γιος του Κώστα Κωνσταντόπουλου ο οποίος αποτελεί μέχρι και σήμερα τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αγρινίου που έχει ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα της σε 421 επίσημους αγώνες.

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος τον περασμένο Ιούλιο στον αγώνα των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ο νεότερος που σκόραρε στο πρωτάθλημα, αλλά και ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στην κατηγορία!