Παναιτωλικός: Ενδιαφέρον για τον Κωνσταντόπουλο από το εξωτερικό

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Παναιτωλικού που έχουν ξεχωρίσει. Για τον 18χρονο αμυντικό έφτασε πρόταση από το εξωτερικό.

Παναιτωλικός: Ενδιαφέρον για τον Κωνσταντόπουλο από το εξωτερικό

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος. Ο 18χρονος αμυντικός, διεθνής με την Ελπίδων έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Παναιτωλικού και δεν αποκλείεται να φύγει για ομάδα του εξωτερικού.

Μετρά 27 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και σε μια περίοδο όπου η ομάδα δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια, εκείνος έχει ξεχωρίσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός έφτασε πρόταση από το εξωτερικό και δύσκολα θα πει όχι η ομάδα και ο παίκτης.

Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό πριν από έναν χρόνο.

Μάλιστα είναι γιος του Κώστα Κωνσταντόπουλου ο οποίος αποτελεί μέχρι και σήμερα τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αγρινίου που έχει ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές.

Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα της σε 421 επίσημους αγώνες.

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος τον περασμένο Ιούλιο στον αγώνα των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ο νεότερος που σκόραρε στο πρωτάθλημα (πέρσι), αλλά και ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στην κατηγορία!