Ούγκο Κάιπερς: «Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού» (pic)

Ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν, με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε την οικογένεια του Ολυμπιακού

Ούγκο Κάιπερς: «Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού» (pic)

Στο Βέλγιο γυρίζει ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος θα παίζει στη Μαλίν.

Ο 24χρονος άσος, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον! Να προσέχετε», έγραψε ο Βέλγος επιθετικός.

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και ήθελε και ο ίδιος να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός έχοντας σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή δεν του χάλασε το χατίρι κι έτσι ο 24χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν.

Επίσημο! Στη Μαλίν για 4 χρόνια ο Κάιπερς

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κάιπερς το καλοκαίρι του 2019 από τον Εργοτέλη με τον παίκτη να απορρίπτει τότε την πρόταση που είχε από την ΑΕΚ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Αζαξιό για τη σεζόν 2019-2020 και επέστρεψε στους Πειραιώτες. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε 14 συμμετοχές έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.