Επίσημο! Στη Μαλίν για 4 χρόνια ο Κάιπερς

Η Μαλίν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια.

Επίσημο! Στη Μαλίν για 4 χρόνια ο Κάιπερς

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και ήθελε και ο ίδιος να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός έχοντας σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή δεν του χάλασε το χατίρι κι έτσι ο 24χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν.

Η βελγική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς και σύμφωνα με όσα αναφέρει θα είναι παίκτης της για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης γι' ακόμα ένα.

Ο Βέλγος στράικερ επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε: «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να έρθω στο Βέλγιο. Αυτό ήταν το σωστό βήμα τη σωστή στιγμή, τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για μένα η Μαλίν είναι το ιδανικό κλαμπ για να παίξω στο Βέλγιο», ανέφερε ο Κάιπερς.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Τομ Καλούε από την πλευρά του δήλωσε: «Εργαζόμαστε δύο χρόνια γι' αυτή τη μεταγραφή. Ο Ούγκο είναι ένας παίκτης που δίνει βάθος στο παιχνίδι, αλλά είναι επίσης και πολύ δυνατός. Μπορεί να γίνει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κάιπερς το καλοκαίρι του 2019 από τον Εργοτέλη με τον παίκτη να απορρίπτει τότε την πρόταση που είχε από την ΑΕΚ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Αζαξιό για τη σεζόν 2019-2020 και επέστρεψε στους Πειραιώτες. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε 14 συμμετοχές έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.