Τα έχει κάνει μούσκεμα ο Πρίσιτς

Το χρονικό της υπόθεσης του Βόσνιου που προσπαθούσε και χθες να κλείσει ραντεβού με τον Ολυμπιακό. 

Τα έχει κάνει μούσκεμα ο Πρίσιτς

Είναι φανερό ότι τα έχει κάνει μούσκεμα ο Σάνιν Πρίσιτς, ο οποίος φαίνεται ότι πρώτα από όλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν ξέρει τι θέλει ακριβώς. Ή μάλλον ξέρει και ενδεχομένως παραμυθιάστηκε από το τον μάνατζέρ του.

Για την ιστορία ο Βόσνιος είχε συμφωνήσει να μείνει στη Ρεν, αλλά αποφάσισε να μην υπογράψει, γιατί επιθυμούσε κάτι άλλο στην καριέρα του. Στη συνέχεια πέρασε μια βόλτα από τον Πειραιά, Τραπεζούντα, Αττάλεια, Ρωσία, τους άφησε κατά κάποιο τρόπο όλους στα «κρύα του λουτρού», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα βρει ομάδα στη Γερμανία και έχει φτάσει το τελευταίο τριήμερο και ενοχλεί τον Ολυμπιακό!

Προφανώς η καλύτερη πρόταση που του έγινε ήταν αυτή των Πειραιωτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και χθες ο Βόσνιος χαφ που κυκλοφορεί ελεύθερος ψαχνόταν να κλείσει ραντεβού με τον Ολυμπιακό.

Στο λιμάνι δεν έχουν κρύψει την εκτίμηση στο πρόσωπό του. Όμως, όλα αυτά τα μπρος - πίσω του Πρίσιτς όσο να 'ναι τους έχουν προβληματίσει. Και ποιος ξέρει; Μπορεί αν του κάνει ο Ολυμπιακός μία πρόταση, να πάει την «πουλήσει» σε καμία άλλη ομάδα για να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δεν βγαίνει άκρη με τον Πρίσιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν τον έχουν βγάλει από την ατζέντα. Το αν θα κάνουν ωστόσο ξανά κίνηση είναι κάτι που θα αποφασιστεί από κοινού με τον προπονητή.