Ιταλικά ΜΜΕ: «Μία ανάσα από την Ρόμα ο Ρουί Πατρίτσιο και στο... βάθος ο Σα στην Γουλβς»

Βουίζει η Ιταλία ότι ο Ρουί Πατρίτσιο κλείνει στην Ρόμα με 10 εκατομμύρια ευρώ και τονίζουν ότι εν συνεχεία η Γουλβς θα... σπρώξει το συγκεκριμένο ποσό για την απόκτηση του Ζοσέ Σα.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Μία ανάσα από την Ρόμα ο Ρουί Πατρίτσιο και στο... βάθος ο Σα στην Γουλβς»

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Ρουί Πατρίτσιο και της μεταγραφής του στην Ρόμα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γουλβς βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι» για την παραχώρηση του Πορτογάλου γκολκίπερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εκτιμάει ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουί Πατρίτσιο αναμένεται να κοστίσει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα 7 εκατομμύρια θα μπουν άμεσα στα ταμεία της Γουλβς και τα υπόλοιπα 3 θα είναι εφικτά μπόνους. Το δε συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τριών ετών. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Ρωμαίους και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Φυσικά όλη αυτή η ιστορία με τον Ρουί Πατρίτσιο επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την περίπτωση του Ζοσέ Σα. Ως γνωστόν, ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες που κινεί τα νήματα στην Γουλβς και βρίσκεται πίσω από τη μετακίνηση του Πατρίτσιο στην Ρόμα, έχει στην κορυφή της ατζέντας του τον Σα για να βρεθεί στο Γουλβερχάμπτον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γουλβς όσα χρήματα πάρει από την Ρόμα για τον Ρουί Πατρίτσιο, θα τα... σπρώξει στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό ττης τον Ζοσέ Σα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...