Επίσημο: Ο Σάββας Γκέντσογλου στη Λαμία!

Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Λαμία.

Επίσημο: Ο Σάββας Γκέντσογλου στη Λαμία!

Παίκτης της Λαμίας ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο έμπειρος μέσος γύρισε στην Ελλάδα και θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και η Λαμία είναι η 5η ομάδα που θα παίξει στην Ελλάδα μετά τις ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Εργοτέλη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 30χρονο (19/9/1990) μέσο, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Γκέντσογλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Αλ Αντάλχ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι, Χάιντουκ Σπλιτ και ΑΠΟΕΛ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία.

Ο 30χρονος μέσος Σάββας Γκέντσογλου από την πλευρά του, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της Λαμίας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε όμορφα πράγματα για την ομάδα μας και την πόλη».