Γιατί ασχολείται με τον Κασάμι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ τη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι και είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Ποιοι λόγοι οδήγησαν τους Πειραιώτες στον Ελβετό χαφ.

Γιατί ασχολείται με τον Κασάμι ο Ολυμπιακός

Στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Τότε ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να αποκτήσει τον Τιάγκο Σίλβα και όχι τον Ελβετικό πρώην μέσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δυναμικά στο προσκήνιο ο Κασάμι για τον Ολυμπιακό

Ένα χρόνο μετά οι Πειραιώτες δουλεύουν και πάλι το θέμα του 29χρονου μέσου. Οι εξελίξεις στο θέμα είναι ραγδαίες με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ήδη επαφή με τη Βασιλεία για να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο γι' ακόμα ένα χρόνο με τη Βασιλεία, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή τη μεταγραφή.

Γιατί ο Ολυμπιακός στρέφεται και πάλι στην περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι; Πρώτα απ' όλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι ενεργός και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σε μία πολύ καλή ηλικία (29 ετών) και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν. Επί της ουσίας προορίζεται για να καλύψει τη θέση του Τιάγκο Σίλβα και του Πέπε, δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους δεν πήρε κάτι ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζον.

Ο Κασάμι μπορεί να δώσει αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά, αφού στην καλή του βραδιά είναι σημαντική η συμβολή του και στη δημιουργία. Ο Ελβετός χαφ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βασιλεία με την οποία έκανε 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 13 γκολ και τρεις ασίστ. Κανένας από τους χαφ που έχει ο Ολυμπιακός δεν έφτασε σε τόσο υψηλά νούμερα σε γκολ και ασίστ. Θυμίζουμε ότι ο Κασάμι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ τις τελευταίες ημέρες άφησε τη Μύκονο και έχει επιστρέψει στην Αθήνα.