Δυναμικά στο προσκήνιο ο Κασάμι για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και είναι πολύ πιθανή πλέον η επιστροφή του στο λιμάνι. Διαβάστε αναλυτικά στη σαββατιάτικη (12/6) έκδοση του «ΦΩΤΟΣ»  για τον Ελβετό και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. 

Δυναμικά στο προσκήνιο ο Κασάμι για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπορεί να «καίγεται» για εξτρέμ και να έχει στη λίστα του τρεις δύσκολες περιπτώσες όπως οι Ενκουντού, Νέλσον και Ονιεκούρου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχωράει σε ενίσχυση των υπόλοιπων θέσεών του, όπως είναι αυτή του χαφ ή του τερματοφύλακα εφόσον πωληθεί ο Ζοσέ Σα στην Γουλβς.

Όπως αναφέρει το σαββατιάτικο (12/6) φύλλο του «ΦΩΤΟΣ», οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι για την ενίσχυση στα χαφ, η οποία «παίζει» πολύ δυνατά!

Είναι γνωστή η επιθυμία του Ελβετού χαφ. Όπως ήταν γνωστό ότι λίγο έλειψε να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προκρίνει τον Τιάγκο Σίλβα, με αποτέλεσμα στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου ο Κασάμι να μετακομίσει στην Βασιλεία.

Πλέον, φαίνεται πώς έχουν δημιουργηθεί ξανά οι προϋποθέσεις για τον Ελβετό και για αυτό το λόγο φημολογείται έντονα από το βράδυ της Παρασκευής (11/6), ότι ο Ολυμπιακός κινείται αποφασιστικά για την απόκτησή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες!

Σε δεύτερη μοίρα είναι ο 19χρονος Πορτογάλος χαφ Σίντνεϊ Ταβάρες της Λέστερ Κ23 λόγω των σοβαρών δυσκολιών που υπάρχουν, εξαιτίας των ομάδων από κορυφαία πρωταθλήματα, που έχουν εμπλακεί.

Στο μεταξύ, και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για τον Κασάμι.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΦΩΣ» του Σαββάτου (12/6) για την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, με τον Άγγλο εξτρέμ Ρις Νέλσον πλέον να αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική του Ολυμπιακού.