Ολυμπιακός - Ντελ Καστίγιο: Υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι στα 5 εκατομμύρια

Υπερβολές των Γάλλων για «deal» που έκλεισε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεν για τον Ρομέν Ντελ Καστίγιο στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Περιμένει στο ακουστικό του ο 25χρονος εξτρέμ για να έρθει Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Ντελ Καστίγιο: Υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι στα 5 εκατομμύρια

Ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πάρει το αεροπλάνο από την Γαλλία με προορισμό την Ελλάδα. Είναι μία «έτοιμη» μεταγραφή, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένει το τυπικό «οκ» από τον Πέδρο Μαρτίνς για να έρθει στη χώρα μας ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πάντως, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί συμφωνίας στα 5 εκατομμύρια ευρώ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεν.

Τα χρήματα με τα οποία συμφώνησε ο γαλλικός σύλλογος και έχοντας οι άνθρωποί του στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι το συμβόλαιό του εκπνέει του χρόνου, είναι κάτω από το 1/3 σε σχέση με τα 5 εκατομμύρια που γράφουν στην Βρετάνη.

Αυτό βέβαια ελάχιστη σημασία έχει. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το αν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα ο Ντελ Καστίγιο, ο οποίος μάλιστα έχει πει «όχι» σε άλλες προσφορές που είχε για τα... μάτια του Ολυμπιακού. Κι αυτό ειναι καθαρά στο χέρι του Μαρτίνς για το αν θα μπει στο αεροπλάνο ή όχι ο 25χρονος εξτρέμ.

Από βδομάδα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να δούμε αν ο Ντελ Καστίγιο μαζί με τον Δημήτρη Πινακά από την ΑΕΛ θα αποτελέσουν τα δύο επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.