ΟΦΗ: Φιλικά με Άντερλεχτ και Ολλανδικές ομάδες κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του στο διάστημα του βασικού σκέλους της προετοιμασίας του στην Ολλανδία ανακοίνωσε ο ΟΦΗ μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το ματς με την Άντερλεχτ, αλλά και τις Φιτέσε, Αλκμάαρ

ΟΦΗ: Φιλικά με Άντερλεχτ και Ολλανδικές ομάδες κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Έξι φιλικά με ομάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία θα δώσει ο ΟΦΗ στη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, επί Ολλανδικού εδάφους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου.

Η Άντερλεχτ και Βέστερλο από το Βέλγιο και οι Ολλανδικές Φιτέσε, Ναϊμέγκεν, Φορτούνα Σιτάρντ και Αλκμάαρ θα είναι οι αντίπαλοι της ομάδας του Νιόπλια, ενώ οι Κρητικοί γνωστοποίησαν το πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας τους, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Για την Πέμπτη 1η Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα προπονηθούν στην Κρήτη ως το Σάββατο 10 Ιουλίου και την Κυριακή 11/7 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από 11 – 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

13/7 με αντίπαλο την Vitesse

16/7 με αντίπαλο την Anderlecht

Από 2ο – 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

21/7 με αντίπαλο τη Fortuna Sittard

24/7 με αντίπαλο τη Westerlo

28/7 με αντίπαλο την Alkmaar

30/7 με αντίπαλο τη Nijmegen

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου».