Super League: Η θέση του Ολυμπιακού για τα τηλεοπτικά και τον τελικό Κυπέλλου του 2022

Ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει σε αόριστες συζητήσεις για τη «Super League TV», ενώ έριξε στο τραπέζι την ιδέα να γίνει ο τελικός Κυπέλλου του 2022 πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και όχι μετά την ολοκλήρωση της Σούπερ Λίγκας.

Super League: Η θέση του Ολυμπιακού για τα τηλεοπτικά και τον τελικό Κυπέλλου του 2022

Είχε ενδιαφέρον η τηλεδιάσκεψη της Super league το μεσημέρι της Τρίτης (8/6). Κι αυτό, γιατί βγήκαν ειδήσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο εξακολουθεί να είναι στον αέρα και κατατέθηκαν προτάσεις δίχως να έχουν ιδιαίτερη βάση.

Ενέκρινε τις πέντε αλλαγές και για τη νέα σεζόν η Super League

Ειδήσεις βγήκαν και όσον αφορά στο καλαντάρι, με τον Ολυμπιακό να ζητάει από τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού να κάνουν το αυτονόητο: Ποιο είναι αυτό; Να συμφωνήσουν με την τακτική που ακολουθούν όλες οι χώρες στην Ευρώπη. Ο τελικός του Κυπέλλου να μην γίνεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά πριν από την ολοκλήρωση της Super League.

Επειδή λοιπόν ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μπαίνει οριστικά από τον α’ προκριματικό γύρο του Champions League και θα είναι αναγκασμένος να ξεκινάει 1η Ιουνίου την προετοιμασία του, ο Ολυμπιακός αυτό που ζήτησε είναι να μην φτάσει η σεζόν να ολοκληρωθεί στις 21 Μαϊου 2022 (το αρχικό πλάνο είναι τότε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου) και ο πρωταθλητής (όποιος κι αν είναι αυτός), να έχει μόλις 10 μέρες ξεκούρασης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν μπορεί σε μία περίοδο που θα κρίνεται η κατάταξη στο πρωτάθλημα να μπαίνει σφήνα ένας τελικός Κυπέλλου.

Του έφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ως παράδειγμα τον τελικό Κυπέλλου στην Αγγλία που είναι μία τεράστια και «ιερή» διοργάνωση για το Νησί και όχι υποβαθισμένη όπως στην Ελλάδα, ότι έγινε 15 Μαϊου και η Premier League ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα αργότερα. Ανένδοτος ο ΠΑΟΚ όμως.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την «Super League TV», επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μία κρυφή ατζέντα πέντε ΠΑΕ να προχωρήσουν ένα σχέδιο, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο από την πηγή εσόδων των συλλόγων ή οτιδήποτε άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε συζήτηση για πράγματα που παρουσίαζονται κάπως... άτσαλα και χωρίς να υπάρχει μία ολοκληρωμένη πρόταση.