Υπερβολές των Τούρκων τα περί μεταγραφικού ταξιδιού ανθρώπου του Ολυμπιακού στην Πόλη

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει για Φεγκουλί, Ενκουντού ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τουρκία.

Υπερβολές των Τούρκων τα περί μεταγραφικού ταξιδιού ανθρώπου του Ολυμπιακού στην Πόλη

Χαμός έγινε το απόγευμα της Κυριακής (6/6) με ένα «τιτίβισμα» από Τούρκο δημοσιογράφο, ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού έκανε μεταγραφικό ταξίδι στην Πόλη για να συζητήσει από κοντά με την Γαλατασαράι για την απόκτηση του Αλγερινού Σοφιάν Φεγκουλί.

Κάποια άλλα τουρκικά ΜΜΕ που έκαναν αναπαραγωγή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ανέφεραν ότι ίσως το ταξίδι έγινε για τον Ενκουντού της Μπεσίκτας ή για τον Ενταό της Καραγκιουμρούκ.

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (7/6), αλλά και σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες από την γειτονική χώρα, δεν έγινε ποτέ τέτοιου είδους ταξίδι από πλευράς Ολυμπιακού και ούτε επιβεβαιώνονται από πουθενά τα περί προσφοράς στην Γαλατά για τον Φεγκουλί. Είναι οι γνωστές υπερβολές των Τούρκων.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, ο Αλγερινός δεν φέρεται να είναι στη λίστα των εξτρέμ με τους οποίους ασχολείται ο Ολυμπιακός ή τέλος πάντων έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί αύριο-μεθαύριο να εμφανιστεί το όνομά του στη λίστα. Προς το παρόν δεν υπάρχει Φεγκουλί στο προσκήνιο.

Αφήστε δε που έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στην Γαλατά το οποίο εκπνέει το 2022 (γύρω στα 4 εκατομμύρια) και συν τοις άλλοις επειδή είναι διεθνής με την Αλγερία, θα βρεθεί μεσούσης της σεζόν στο Κόπα Άφρικα (Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2022).

Οι επιλογές του Ολυμπιακού για τον «κάνω τη διαφορά» εξτρέμ είναι συγκεκριμένες: Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας και ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, δύο περιπτώσεις που είναι εξαιρετικά δύσκολες, αλλά οι Πειραιώτες θα τις παλέψουν και αν δουν ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, τότε θα αποσυρθούν και θα πάνε... γι’ άλλα.

Επίσης, στη λίστα υπάρχει και ο Χένρι Ονιεκούρου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις πρώτες του διερευνητικές επαφές από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ωστόσο, εκεί υπάρχει το «αγκάθι» της επιθυμίας του Νιγηριανού να συνεχίσει στην Γαλατασαράι. Μια Γαλατασαράι που θέλει να τον κρατήσει με λιγότερα από τα 4,3 εκ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν αγοράς στη συμφωνία που είχε συνάψει με την Μονακό τον Ιανουάριο. Ο Φατίχ Τερίμ δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα και ελπίζει ότι με σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, θα καταφέρει να μειώσει τις απαιτήσεις των Μονεγάσκων.