Ατρόμητος: Μεταξύ Ισπανίας, Ολλανδίας και Πολωνίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου εξετάζουν προπονητικά κέντρα σε Ισπανία, Ολλανδία και Πολωνία για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας 

Ατρόμητος: Μεταξύ Ισπανίας, Ολλανδίας και Πολωνίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Σε μία εκ των Ισπανίας, Ολλανδίας ή Πολωνίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου όπως ενημέρωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος (και μέχρι πρότινος εμβληματικός άσος της ομάδας), Χαβιέρ Ούμπιδες, ταξίδεψε στο εξωτερικό, προκειμένου να εξετάσει πιθανά προπονητικά κέντρα και την απόφαση θα την λάβει με την σύμφωνη γνώμη του (νέο) προπονητή Άνχελ Λόπεθ, αλλά και του τεχνικού της διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου.

Κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα (07/06), μετά την συνάντηση των τριών.

Εν τω μεταξύ, στις προθέσεις όλων στον Ατρόμητο είναι να διεξαχθούν φιλικά με δυνατούς αντιπάλους όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ομάδας:

«Στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων ως συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, ο Χαβιέ Ούμπιδες έπειτα από προσεκτική μελέτη και συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών, ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να διαμορφώσει ο ίδιος άποψη για υποψήφια προπονητικά κέντρα στα οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φετινό βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρόθεση του Ατρόμητου, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και λόγω των συνεπειών από τον COVID-19, είναι να παρέχει στον νέο προπονητή της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ και στο τεχνικό του επιτελείο τις αρτιότερες επαγγελματικές συνθήκες, σε ένα καλοκαίρι που είναι γενική παραδοχή είναι ότι θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα στο ρόστερ.

Από τα προπονητικά κέντρα που εξετάζονται, ο Ατρόμητος έχει καταλήξει ότι το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα πραγματοποιηθεί σε μία εκ των Ισπανία, Ολλανδία ή Πολωνία, με την οριστική απόφαση να αναμένεται τη Δευτέρα, έπειτα από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος, Χαβιέ Ούμπιδες και μέσω Zoom, με τον προπονητή της ομάδας μας, Άνχελ Λόπεθ, που βρίσκεται στην πατρίδα του.

Σημειώνεται ότι ο Ατρόμητος είχε εξασφαλίσει για παν ενδεχόμενο την παρουσία για προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου, που είχε βρεθεί και προηγούμενα καλοκαίρια, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις, προκρίθηκε η λύση του εξωτερικού, αφού πρόθεση είναι να οριστούν φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους, κάτι που δεν ήταν δυνατόν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ειδικότερα στην εποχή του κορωνοϊού.

Ως προς το τελευταίο σκέλος, ο Ατρόμητος μέσα στις επόμενες μέρες και ανάλογα με το μέρος που θα επιλεχθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θα ανακοινώσει και τις φιλικές του αναμετρήσεις, έχοντας ως στόχο να δώσει απαιτητικά ματς που θα βοηθήσουν τον Άνχελ Λόπεθ στο όσο πιο δυνατό γρήγορο «δέσιμο» του νέου ρόστερ της ομάδας. Σημειώνεται ότι έχει ήδη γίνει η κατάλληλη προεργασία για το σκέλος των φιλικών για όλους τους πιθανούς προορισμούς που εξετάζονται».