Ολυμπιακός: Θέμα ολίγων ημερών να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Πινακάς

Ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ από την αρχή της σεζόν είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι στις 16 Ιουνίου θα είναι στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Θέμα ολίγων ημερών να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Πινακάς

Εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Πινακάς εκτός απροόπτου θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το «εκτός απροόπτου» πηγαίνει στο αν θα βρισκόταν μία σπουδαία προσφορά από το εξωτερικό και δη από την Γερμανία, όπως ακουγόταν έντονα πριν από το Πάσχα.

Η ουσία είναι ότι ο νεαρός άσος της ΑΕΛ, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες μέρες και δεν προκύψει αυτό το «σπουδαίο» από το εξωτερικό, θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Είναι θέμα χρόνου ο Πινακάς να αφήσει την Λάρισα και να κατηφορίσει στον Πειραιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να βγάλει από τα ταμεία του γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, προσφέροντας και ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΛ της τάξης του 15% ή 20%.

Από βδομάδα λοιπόν αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τον Πινακά, ο οποίος αν δεν έρθουν τα πάνω - κάτω, αναμένεται στις 16 Ιουνίου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Το αν θα είναι στην πρώτη ομάδα ή στον Ολυμπιακό Β’, αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο ίδιος.

Άλλωστε, ο Μαρτίνς έχει αποδείξει ότι είναι ένας δίκαιος προπονητής.

Ας ολοκληρωθεί όμως πρώτα η μεταγραφή και τα υπόλοιπα θα φανούν στο χορτάρι.

Ο Πινακάς πάντως μαζί με τον 19χρονο αμυντικό Απόστολο Κωνσταντόπουλο του Παναιτωλικού, ήταν τα δύο παιδιά που είχαν ξεχωρίσει στο ερυθρόλευκο τμήμα σκάουτινγκ σχεδόν από την αρχή της χρονιάς.